Opis forum
Administrator
zaczynaj
Dobrze, zacznę lenie patentowane!
Zacznę od CZEŚĆ!
Ogólnie wszyscy mnie znają pod nickiem: Mageart, ale nie mam nic przeciwko by pozostało jak na początku "Margaryna" . Ogólnie mam na imię Artur.
Wiadomo jak każdy tutaj lubię grać w CoD'a, ale to jest raczej hobby głównie bardziej na okres zimowy gdzie się nie da nigdzie wyjść. Mam już sporo doświadczenia bo gram od 5 lat z przerwami oczywiście, ale to myślę jak każdy. Przygodę z grą zaczynałem od Playstation grając w mw2 najpierw wszystkie tryby trudności w single player potem zdobywałem tzw pucharki i medale (opcja dostępna na plejce) Potem z nudów przestawiłem się na tryb online. Stwierdziłem, że skoro przechodzę już grę na najwyższym dostępnym poziomie trudności to nie będę miał problemów z grą z innymi graczami bo będę całkiem dobry... Taa jasne, to dostałem małe zdziwko ja otrzymałem niezły wpie*** podczas potyczki. No i potem nie mogąc grać na ps3 wskoczyłem na kompa i nie żałuje, jakoś lepiej mi się gra.
Dołączyłem też do klanu ze względu na możliwość gry w jakimś teamie bo znudziło mi się grenie samemu i jak do tej pory jestem zadowolony z tej decyzji co prawda musimy "reaktywować" klan ale to nie problem kwestia czasu i chęci. To na razie wszystko może coś potem dodam z innego tematu ;D
Administrator
Witam
mam na imie Piotr jestem z łowicza.Moja przygoda z cod'4 zaczela sie od zakupienia notebooka i w sumie pierwsza gre jaka na nim mialem to byl cod'4 zakupiony od kumpla z roboty...koles lubil komputery i bardzo ja polecał...W ten oto sposob gram juz w cod'4 jakies 3,5-4 lata od momentu zainstalowania nie widzialem juz dla siebie lepszej strzelanki...gram rowniez w battlefield bad company2,w sumie sporo w nia gram.
Miałem przyjemnosc dołaczyc kiedys do starego PGB za czsow czuczka i starej ekipy gdzie wymiatalismy...
potem w sumie załozylem z irolem i insektem S.W.A.T klan moze nie trzymał sie długo ale za to było pierwszorzednie
Przeszedłem wiele treningow z chlopakami i przegrałem wieeeeeeeeeelee godzin...czasami rodzina i sie ze mnie smiała i sie denerwowala bo potrafilem w poniedziełak zasiasc do kompa i nie wychodzic z pokoju do piatku
Dzis juz czlowiek nie ma takiego zapału jak kiedys w sumie sporo sie zmienia i czas zapie...la wiec sa wazniejsze sprawy niz gra w cod'a
hmm lubie zdalnie sterowane modele samolotow i paintball obie zeczy to drogie hobby bynajmniej w naszym kraju wiec pozostaje mi glownie cod'4 malanz i praca
jesli nasza wspolpraca w klanie bedzie na dobrym poziomie to ja bardzo chetnie zostane DO KONCA!!
pozdrawiam i miłego wekendu
Witam wszystkich serdecznie.Mam na imię Mateusz. W Coda wciągnął mnie brat. Gram 2lata jednak z dużą częstotliwością bo mam dość dużo czasu choć w okresie letnim bardziej poświęcam się innej pasji czyli karpiowaniu. Gdy na początku zakładałem z chłopakami ten klan wierzyłem ,że coś z tego będzie i tak rzeczywiście jest. Grajmy, bawmy się tym i szanujmy się wzajemnie a będzie dobrze. Pozdrawiam
Administrator
jakos słabo sie chwalicie
Mam na imię Klaudia, wiek wiadomo już 17/18 lat;)
Obecnie uczęszczam do liceum ogólnokształcącego o profilu pedagogicznym. Przed tym uczęszczałam 2 lata do technikum informatycznego lecz z dziwnych powodów znalazłam się w 2 LO.
W wolnych chwilach uczę się jak na razie robić muzykę (HardStyle). Pomagam także w żłobku,a zazwyczaj w wolne weekendy chodzę do ośrodka OWI (ośrodek wczesnej interwencji) i tam zazwyczaj mam grupę 8-9 osobową i zajmuję się dziećmi niepełnosprawnymi. Pomagam także rodzicom w prowadzeniu pogotowia rodzinnego, na dzień dzisiejszy mamy w domu 5 dzieci a więc jest się czym zajmować. Gdy jest ciepło idę do skate parku i jeżdżę na deskorolce;) No i lubię też zapalić lolka ;D
Jak na razie staram się o adopcję pewnego dziecka małymi krokami oczywiście.
Oprócz Call of Duty gram także w Need for Speed'a, plemiona, Assasin's Creed I i II, Sniper Elite
Jeśli chodzi o call of duty to gram oprócz 4 w : 1uo, black ops I.
To chyba tyle
+ na plemionach od 30 dni prowadzę własne plemię które liczy +100 osób, nie jest to żadna masówka, lecz zgrani ludzie;) więc zapraszam na świat 72.
Oprócz gier lubię robić zdjęcia naturze, bardzo mnie to fascynuje i uspokaja;) no sobie też zdjęcia robię, ale mam nie wyjściową buzię